Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 10:18

Η απίστευτη ιστορία με το πρώτο αυτόγραφο του Ρονάλντο σε ένα κοριτσάκι στο Costa Navarino

Η απίστευτη ιστορία με το πρώτο αυτόγραφο του Ρονάλντο σε ένα κοριτσάκι στο Costa Navarino

Λίγα πράγματα χρειάζονται για να κάνουν  ένα παιδί ευτυχισμένο. Όταν μάλιστα το ίδιο παιδί βρίσκεται στον σωστό χώρο την κατάλληλη στιγμή, είναι ακόμα καλύτερα. Σαν παραμύθι.

 Συνέβη με ένα μικρό κοριτσάκι στην Ελλάδα. Σε διακοπές με την οικογένειά του, δεν γνώριζε φυσικά καν ότι βρισκόταν στο ίδιο ελληνικό θέρετρο, Costa Navarino, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο, επέλεξε για τις διακοπές του αλλά και για την μεγάλη συμφωνία με την Γιουβέντους.

 Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzeta dello Sport, την ώρα της πρώτης φωτογραφίας του προέδρου της Γιουβέντους Ανδρέα Ανιέλι, του Κριστιάνο Ρονάλντο, του μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, ανθρώπων του Πορτογάλου και της Γιουβέντους, όλοι τους με ένα ποτήρι σαμπάνιας το χέρι, το εν λόγω κορίτσι βρισκόταν κρατώντας  στα χέρια της  μία φανέλα πουκάμισο της Γιουβέντους και λίγα μέτρα μακριά το νέο της ίνδαλμα  είδωλο. Εκείνος ευγενικός, δίνει το πρώτο αυτόγραφο σαν παίκτης της Γιουβέντους, υπογράφοντας πάνω στην φανέλα . Μία φανέλα κειμήλιο για συλλέκτες, που σε τριάντα χρόνια θα μπορούσε να αξίζει πολλές χιλιάδες ευρώ ...

 Την ιστορία δημοσιοποίησαν στο προφίλ τους στο Instagram, οι γονείς του κοριτσιού και έσι την έμαθαν όλοι. Ομως πως βρέθηκε το κοριτσάκι με την φανέλα της Γιουβέντους στα χέρια;

 Η απίστευτη ιστορία είχε ξεκινήσει από πολύ πριν. Ο Ιταλός δημοσιογράφος Καρμίνε Ρόσι της ιταλικής τηλεόρασης SportItalia, αφού αγόρασε μία φανέλα της Γιουβέντους (της περασμένης σεζόν), ταξίδεψε και βρέθηκε την Δευτέρα στο Costa Navarino, αναζητώντας φίλους προκειμένου να τον βοηθήσουν να προσεγγίσει τον Ρονάλντο. Την Τρίτη τράβηξε μία φωτογραφία από την άφιξη του Ανδρέα Ανιέλι και η διεύθυνση του ξενοδοχείου τον απομάκρυνε. Πριν φύγει εκείνος, συνάντησε έναν Ιταλό τουρίστα και του έδωσε την φανέλα , ζητώντας του φροντίσει να του την υπογράψει ο  διάσημος Πορτογάλος: «Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να φύγω χωρίς το αυτόγραφο», είπε. «Μην στεναχωριέσαι», του απάντησε. Ηταν όμως η τελευταία φορά που τον είδε. Ο Ιταλός τουρίστας, «χρησιμοποιώντας» την κόρη του, τα κατάφερε.

 Μετά από πολλές ώρες και αφού είχε ανεβάσει την  σχετική φωτογραφία στο Instagram, απάντησε στο τηλέφωνο του δημοσιογράφου. «Η φανέλα είναι τώρα δικιά μου, λυπάμαι» του είπε και έκλεισε το  τηλέφωνο.

 Ηδη είχε δώσει στο Ebay την φανέλα, λαμβάνοντας ήδη την πρώτη προσφορά αντί 13.000 ευρώ!.  «Θα τον μηνύσουμε και μόλις πάρουμε την φανέλα, θα διαθέσουμε τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος Καρμίνε Ρόσι. Ισως αυτός θα ήταν το πιο ευτυχές τέλος μίας  τρελής ιστορίας. Ετσι κι αλλιώς αυτή η φανέλα είναι πλέον η πιο περιζήτητη  στον κόσμο.

Διαβάστηκε 1625 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων