Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 12:32

Αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ

 

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή. Στις εκλογές, που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου, ψήφισαν 140 σύνεδροι και βρέθηκαν 137 έγκυρα, δύο άκυρα και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Ο συνδυασμός «Μαζί για την ΠΟΕΣΥ» έλαβε 47 ψήφους και λαμβάνει τέσσερις έδρες. Εκλέγονται ως τακτικά μέλη οι Κουμπιάς Δημήτριος (ΕΣΗΕΑ), Καρράς Νίκος (ΕΣΗΕΜ-Θ), Σπηλιοπούλου Νέλλη (ΕΣΠΗΤ) και Συνοδινός Νικόλαος (ΕΣΗΕΑ). Ο συνδυασμός «Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» έλαβε 25 ψήφους και λαμβάνει δύο έδρες. Ως τακτικά μέλη εκλέγονται οι Σαββίδης Γιώργος (ΕΣΗΕΑ) και Μπαζαίος Γιάννης (ΕΣΠΗΤ).

Ο συνδυασμός «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων- Ανοιχτή ΕΡΤ» έλαβε 13 ψήφους και λαμβάνει μία έδρα. Ως τακτικό μέλος εκλέγεται ο Ντελέζος Κωνσταντίνος (ΕΣΗΕΑ). Μία έδρα λαμβάνει και ο συνδυασμός «Δημοσιογράφοι για τη δημοσιογραφία», που έλαβε δώδεκα ψήφους. Την έδρα καταλαμβάνει η Ριζεάκου Ελένη (ΕΣΗΕΑ). Δώδεκα ψήφους έλαβε και ο συνδυασμός «Μέτωπο για την ανατροπή», που λαμβάνει μία έδρα. Εκλέγεται ως τακτικό μέλος ο Γκίρμπας Γιάννης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Ο συνδυασμός «Δημοσιογραφική συνεργασία» (έντεκα ψήφοι) δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δώδεκα ψήφων και δε λαμβάνει έδρα.

Ο συνδυασμός «Ενιαίο ψηφοδέλτιο της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ» έλαβε έντεκα ψήφους και ναι μεν δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δώδεκα ψήφων, σύμφωνα όμως με το καταστατικό της Π.Ο.Ε.ΣΥ. η Ένωση (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) εκπροσωπείται υποχρεωτικά στο ΔΣ της Ομοσπονδίας και συνεπώς εκλέγεται ως τακτικό μέλος ο Τσιγκλιφύσης Γιώργος (Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ.Ε.-Ε.).

Τέλος, ο συνδυασμός «ΕΣΗΕΠΗΝ Ενότητα», που έλαβε έξι ψήφους, δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των ψήφων, σύμφωνα όμως με το καταστατικό της Π.Ο.Ε.ΣΥ. η Ένωση (ΕΣΗΕΠΗΝ) εκπροσωπείται υποχρεωτικά στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, και συνεπώς εκλέγεται ως τακτικό μέλος η Κατσαμά Ελένη-Νέλλη (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τα υπόλοιπα όργανα της Ομοσπονδίας και την έγκριση των απολογισμών και του προϋπολογισμού, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για το ΔΣ έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.poesy.gr

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 3090 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 12:39

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων