Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 18:11

Για τις 13/3 αναβλήθηκε η δίκη του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

Για τις 13/3 αναβλήθηκε η δίκη του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

Για τις 13 Μαρτίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η εκδίκαση της υπόθεσης του 27χρονου που κατηγορείται για τη ρίψη χαρτοταινίας εναντίον του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, την περασμένη Κυριακή, στο γήπεδο της Τούμπας.
Κατά την εκφώνηση της υπόθεσης, η συνήγορος του κατηγορουμένου υπέβαλε αίτημα αναβολής, προσκομίζοντας έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ο εντολέας της νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με συμπτώματα αφυδάτωσης, συνέπεια οξείας γαστρεντερίτιδας.
Την ίδια ώρα, προς υποστήριξη των πράξεων που αποδίδονται εις βάρος του 27χρονου, δηλώθηκε παράσταση πολιτικής αγωγής από δικηγόρο για λογαριασμό του Όσκαρ Γκαρθία, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στο δικόγραφο ως μάρτυρα κατηγορίας. Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής ζήτησε με τη σειρά του αναβολή της δίκης, προκειμένου να λάβει αντίγραφα του κατηγορητηρίου.  
Υπό αυτές τις συνθήκες, το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει - για δεύτερη φορά - την υπόθεση. Είχε προηγηθεί, την περασμένη Δευτέρα, η πρώτη αναβολή, την οποία ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος, ως όφειλε από το νόμο.
Υπενθυμίζεται, ότι εις βάρος του 27χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Οι κατηγορίες συνδέονται με τον Αθλητικό Νόμο και είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για άτομο που χαρακτηρίζεται ως "ιδιαίτερα επικίνδυνο", λόγω του ποινικού του παρελθόντος και την εμπλοκή του, σε άλλες τρεις περιπτώσεις, σε περιστατικά βίας, συνδεόμενα με την Νομοθεσία περί Αθλητισμού.

Διαβάστηκε 1389 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων