Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 18:35

ΑΙΣΧΟΣ: Βεβήλωσαν τα ξημερώματα το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7!

ΑΙΣΧΟΣ: Βεβήλωσαν τα ξημερώματα το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7!

Σε μια προκλητική, άνευ προηγουμένου, ενέργεια προχώρησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης τρεις νεαροί. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα βρέθηκαν στο στάδιο Καραϊσκάκη και με «κάβουρες» που κρατούσαν βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7!


Οι τρεις νεαροί, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έσκισαν τις σημαίες του ολυμπιακού που βρίσκονταν στο μνημείο και προσπάθησαν με τους «κάβουρες» να σπάσουν το μαρμαρένιο μνημείο. Έγιναν όμως αντιληπτοί από την ασφάλεια του γηπέδου, λίγη ώρα αργότερα, και συνελήφθησαν. Ενώ νωρίτερα, είχαν προκαλέσει ζημιές και στους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου.
Το συμβάν επιβεβαίωσε μιλώντας στο “NovaΣΠΟΡ FM” ο Κώστας Καραπαπάς, υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας. Όπως είπε: «Πράγματι, επειδή έχουμε ξεφύγει γύρω στις 4:00 3-4 πήγαν και έσπασαν διάφορα πράγματα στο «Καραϊσκάκη» και στη συνέχεια έκαναν και ό,τι χειρότερο: Πήγαν στο μνημείο της Θύρας 7 και έσκισαν σημαίες, προσπάθησαν να σπάσουν το μάρμαρο με τα ονομάτων θυμάτων.
Προκαλεί μια πικρία και μια ενόχληση γιατί δεν είναι καθόλου στα πλαίσια του λογικού, ούτε καν του οπαδικού και πάει σε άλλα επίπεδα. Επειδή το Καραϊσκάκη δεν είναι χώρος αφρούρητος, ούτε χώρος που ο καθένας νομίζει ότι θα κάνει ότι νομίζει αυτοί οι κύριοι έχουν ήδη συλληφθεί, οπότε θα μάθουμε και πως βρέθηκαν εκεί και ποιος τους έστειλε και τι ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν να κάνουν στο γήπεδο».

Διαβάστηκε 2088 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 18:41

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων