Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 13:27

Φάκελο με σφαίρες έλαβαν,το πρωί, Προβόπουλος και Πρετεντέρης

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωΐ στην Αντιτρομοκρατική, που ενημερώθηκε πως ανάμεσα στην πρωϊνή αλληλογραφία του, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος, έλαβε και έναν φάκελο που περιείχε δύο σφαίρες και απειλητική επιστολή.
Ανάλογο φάκελο έλαβε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.  
! Οι απειλητικοί φάκελοι έρχονται σε μία περίοδο που η αντιτρομοκρατική είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, λόγω της απόδρασης Ξηρού, αλλά και των ξεκάθαρων προειδοποιήσεων από τους «Πυρήνες της Φωτιάς» για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Εξέλιξη:Ως «Λαϊκοί Τιμωροί» υπογράφουν στις απειλητικές επιστολές, που εστάλησαν σε φακέλους με σφαίρες, στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, οι δράστες της ενέργειας.

Οι φάκελοι εντοπίστηκαν στην αλληλογραφία του κ. Προβόπουλου από υπαλλήλους του γραφείου του και στην αλληλογραφία του κ. Πρετεντέρη, στο MEGA. Και οι δύο φάκελοι περιείχαν από δύο σφαίρες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών (ίδιο διαμέτρημα έχει το καλάσνικοφ, αλλά οι συγκεκριμένες δεν ήταν αυτού του τύπου), καθώς και από ένα απειλητικό σημείωμα που υπέγραφαν οι «Λαϊκοί Τιμωροί».

Οι φάκελοι και οι σφαίρες εξετάζονται στην εγκληματολογική υπηρεσία, ενώ για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την Αντιτρομοκρατική.

Διαβάστηκε 1718 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 18:46

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων