Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 11:59

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο Φιλιππίδης (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

«Έκανα αυτό που είχα πει από την αρχή, να έρθω στην Ελλάδα» δήλωσε έξω από το γραφείο του ανακριτή ο Άγγελος Φιλιππίδης.

12:20 Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε, από τον ανακριτή της υπόθεσης του ΤΤ, ο πρώην επικεφαλής της τράπεζας Άγγελος Φιλιππίδης.

Ο κ. Φιλιππίδης μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φιλιππίδης κατηγορείται για απιστία και άμεση συνέργεια σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για δανειοδοτήσεις που χορήγησε το ΤΤ στους επιχειρηματίες Λ. Λαυρεντιάδη, Δ. Κοντομηνά και Κυριάκο Γριβέα.Σε βάρος του κ. Φιλιππίδη, εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες και δεύτερο ένταλμα σύλληψης, όπως είναι γνωστό, για τις ίδιες κατηγορίες που αφορούν δανειοδοτήσεις σε εταιρείες real estate του επιχειρηματία Παν. Ευθυμίου.

12:00 «Έκανα αυτό που είχα πει από την αρχή, να έρθω στην Ελλάδα» δήλωσε έξω από το γραφείο του ανακριτή ο Άγγελος Φιλιππίδης. Οπως είπε ο ίδιος ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του ΤΤ, χθες το βράδυ στις 12, ολοκληρώθηκε η διαδικασία και πλέον ήταν και τυπικά ελεύθερος από τις τουρκικές αρχές. Τον ενημέρωσαν, ωστόσο, ότι στις 9 σήμερα το πρωί επρόκειτο να ενεργοποιηθεί το δεύτερο ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί για δανειοδοτήσεις του ΤΤ.

«Εγώ τους είπα ότι θα φύγω για την πατρίδα μου, με την πρώτη πτήση» ανέφερε ο κ. Φιλιππίδης, ο οποίος σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του, ώστε να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

 

11:33 Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, ο Άγγελος Φιλιππίδης
Ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα οδηγήθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ, Άγγελος Φιλιππίδης, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που έχει εκδοθεί σε βάρος του, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η τράπεζα. Ακολούθως, ο κ. Φιλιππίδης θα οδηγηθεί στον ανακριτή Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση, Γιώργο Ανδρεάδη.


10:17 Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε ο Άγγελος Φιλιππίδης
Στη ΓΑΔΑ έφτασε ο Άγγελος Φιλιππίδης, μετά την άφιξή του στις 09:05 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πτήση των τουρκικών αερογραμμών.  Ο 'Αγγελος Φιλιππίδης, που καταζητείται με ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, παρελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστηκε 1634 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 12:35

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων