Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 10:04

Πέθανε ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ

Πέθανε ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ

Ο Χιου Χέφνερ, ιδρυτής του περιοδικού Playboy και πρωτοπόρος στις ερωτικές εκδόσεις ευρείας κυκλοφορίας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, όπως ανακοίνωσε χθες το περιοδικό στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το Playboy αποχαιρέτισε τον θάνατο του Χέφνερ με το απόφθεγμα του «η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζήσεις το όνειρο κάποιου άλλου», κάτω από τη φωτογραφία του πρώην διευθυντή του, που ήταν διάσημος για την κόκκινη μεταξωτή ρόμπα του, που φορούσε σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις της προσωπικής του ζωής, που φρόντιζε να την δημοσιοποιεί στους πάντες.

Δημιουργός του Playboy το 1953, ενός περιοδικού ορόσημο στη σεξουαλική απελευθέρωση των συμπατριωτών του, ο Χέφνερ έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια στην κατοικία του, τη διάσημη πλέον «Playboy Mansion» στο Μπέβερλι Χιλς. Η κατοικία του Χέφνερ έχει αφήσει εποχή για τις πολυτελείς γιορτές που διοργάνωνε ο ιδιοκτήτης της και αποτελούν παντοτινό σύμβολο της υπερβολής και του συβαριτισμού της κοινωνίας του Χόλιγουντ. Σε εκείνα τα πολυπληθή και θορυβώδη πάρτι συνυπήρχαν όλες οι διασημότητες και αστέρες του κινηματογράφου με ημίγυμνες σερβιτόρες, τα διάσημα «κουνελάκια».

Ονομαστός για τα επιτεύγματα του περιοδικού, αλλά και για τα οργιαστικά του πάρτι και πάντοτε περιστοιχιζόμενος από πολυάριθμα νεαρά κορίτσια, ο ιδρυτής του Playboy δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να διασκεδάζει στις ντισκοτέκ, ούτε απαρνήθηκε την ερωτική του ζωή χάρις στο Viagra, το μικρό γαλάζιο χαπάκι που ποτέ δεν σταμάτησε να διαφημίζει.

Διαβάστηκε 1700 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 10:08

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων