Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 18:02

Η Κατερίνα Βρανά το τρίτο «Πιο Αστείο Άτομο του Κόσμου»!!!

Η Κατερίνα Βρανά το τρίτο «Πιο Αστείο Άτομο του Κόσμου»!!!

Την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο του Κόσμου», που διοργάνωσε το Laugh Factory, πανηγυρίζει η Ελληνίδα κωμικός Κατερίνα Βρανά. Πρώτος στον διαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθη στην Φινλανδία, αναδείχθηκε ο Harith Iskander από τη Μαλαισία και τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Alex Calleja από τις Φιλιππίνες.

Η είσοδος της Κατερίνας Βρανά στην τελική τριάδα νικητών αποτελεί μεγάλη διάκριση για την ίδια και την Ελλάδα, καθώς ο νικητής αναδείχθηκε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας και ήταν συνυποψήφια με κωμικούς από χώρες με πολύ μεγάλο πληθυσμό (π.χ. Φιλιππίνες, Ινδία).

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός «Το Πιο Αστείο Άτομο του Κόσμου»,που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά, ξεκίνησε με 89 υποψήφιους από 56 χώρες που διαγωνίστηκαν και, στη συνέχεια, ψήφισε διαδικτυακά το κοινό. Η Κατερίνα Βρανά αναδείχθηκε στον πρώτο γύρο 15η, και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Μαζί με άλλους 19 κωμικούς παρουσίασε στον ημιτελικό γύρο στο Ελσίνκι το σόου της μπροστά στους κριτές.

Διαβάστηκε 3337 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 18:15

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων