Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 18:48

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. «Τα παίρνει», θα κάνω αποκαλύψεις

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. «Τα παίρνει», θα κάνω αποκαλύψεις

Προσωπική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αlpha, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «διεφθαρμένο» και τόνισε πως για την υπόθεση της Novartis «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει γι αυτό που έκανε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι». Είπε μάλιστα πως ξέρει ότι ο πρωθυπουργός «τα παίρνει» και πως θα κάνει αποκαλύψεις, όταν έρθει η ώρα στην επιτροπή της Βουλής.

«Στην Προκαταρτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του. «Ο εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων στη Βουλή ήταν ο κ. Τσίπρας. Αν το έκανε δωρεά ή αν τα έπαιρνε, θα το δούμε στην πορεία» είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας: «Έχω ανθρώπους που μου το είπαν και έχω πράξεις πολιτικές του Τσίπρα΅, όπου συμπίπταν με αυτά που λέγανε οι άνθρωποι, έχω καλύτερα στοιχεία από τους κουκουλοφόρους».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «αχρείο» και «άθλιο» κατηγορώντας τον πως έστησε τη «σκευωρία» -όπως είπε- της Novartis.

Διαβάστηκε 1246 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων