Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 15:29

Βουλή: Επιστολή Δ. Παπαγγελόπουλου στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης

Βουλή: Επιστολή Δ. Παπαγγελόπουλου στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης

Πολιτική δίωξη σε βάρος του και συνεχή παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας καταγγέλλει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με επιστολή του στον πρόεδρο της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης. Ο κ. Παπαγγελόπουλος προειδοποιεί ότι δεν πρέπει η επιτροπή να ολοκληρώσει τις εργασίες χωρίς να εξεταστούν συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που τον έχει μηνύσει και άλλα πολιτικά πρόσωπα που έχουν στραφεί εναντίον του αλλά και λειτουργοί της δικαιοσύνης στους οποίους έχει αναφερθεί ο Ιωάννης Αγγελής.

     «Είναι προφανές ότι επειδή από τις μέχρι τώρα εργασίες της Επιτροπής σας δεν έχει προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο ενοχής μου, επιχειρείται με συνεχείς αντισυνταγματικές και παράνομες πράξεις και με αλλεπάλληλα νομικά πραξικοπήματα η δημιουργία και διατήρηση δυσμενούς επικοινωνιακού κλίματος εναντίον μου, προκειμένου να δικαιολογηθεί η πρωτοφανής εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος μου», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Παπαγγελόπουλος και επικαλείται την πληροφόρηση από δημοσιογραφικές πηγές και από διαρροές βουλευτών της ΝΔ ότι η Επιτροπή «σχεδιάζει άρον άρον το κλείσιμο των εργασιών της».

     Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός διατυπώνει την εκτίμηση ότι μολονότι δεν προέκυψε, μέχρι σήμερα, κανένα στοιχείο ενοχής του, έχει δρομολογηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Διαβάστηκε 885 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων