Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 10:42

Γεροβασίλη κατά Χρυσοχοΐδη για τις ταυτότητες: Η ΝΔ απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα

Γεροβασίλη κατά Χρυσοχοΐδη για τις ταυτότητες: Η ΝΔ απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα

Ο κ. Χρυσοχοΐδης «άφησε αιχμές για δήθεν καταγγελίες κατά του διαγωνισμού ΣΥΡΙΖΑ ...7 μήνες μετά την ακύρωσή του ενώ ταυτόχρονα τις χαρακτήρισε 'μη σοβαρές'. Αν και κλήθηκε επανειλημμένα και κατηγορηματικά να καταθέσει όποια τυχόν στοιχεία διαθέτει κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ουδέν κατέθεσε».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, προσθέτοντας ότι «η ΝΔ απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα».  
 
Κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι άφησε τις προαναφερθείσες αιχμές, «μη μπορώντας να εξηγήσει γιατί το πρώτο του μέλημα, τις πρώτες κιόλας μέρες που ανέλαβε το υπουργείο, ήταν η ακύρωση του διαγωνισμού και γιατί στο νέο διαγωνισμό που επαναπροκήρυξε, φέρεται να εισήγαγε 'φωτογραφικές' προδιαγραφές που μειώνουν τον ανταγωνισμό και αυξάνουν το κόστος». Στο ίδιο πλαίσιο, τον κατηγορεί ότι προέβη σε «πρωτοφανή, αήθη και συκοφαντική επίθεση» κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, «σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας για την αδικαιολόγητη επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες».

«Πάντως αν κάποιοι οφείλουν να φοβούνται τον εισαγγελέα, αυτοί ανήκουν στην κυβέρνηση της ΝΔ...», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη μεταξύ άλλων.

Διαβάστηκε 862 φορές