Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 14:53

Διεγράφη για το ΟΧΙ ο Πολύδωρας. 152 είπαν ΝΑΙ & έμειναν στα κομματικά «κοτέτσια». Οριακή πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία

Διεγράφη για το ΟΧΙ ο Πολύδωρας. 152 είπαν ΝΑΙ & έμειναν στα κομματικά «κοτέτσια». Οριακή πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία

Ένας ακόμα Βουλευτής της κυβερνητικής συμμαχίας «πήδηξε» από το πλοίο της συγκυβέρνησης, φτάνοντάς την σε οριακή πλειοψηφία.

Ο λόγος για τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος, από χθες, με την ομιλία του είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, κάτι που έκανε κατά τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Νέα Δημοκρατία, τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα η διαγραφή έγινε αστραπιαία, καθώς ανακοινώθηκε από το προεδρείο της Βουλής πριν καν ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας!

Και μπορεί ο Πολύδωρας να τόλμησε το ΟΧΙ, 152 όμως, είπαν ΝΑΙ και έμειναν στο κομματικό «μαντρί» ή καλύτερα πλέον «κοτέτσι», κάνοντας όμως, πια τις ψηφοφορίες για την κυβερνητική συμμαχία να μοιάζουν με εφιάλτη.

Υπέρ ψήφισαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή, η ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ, ανεξάρτητοι βουλευτές και ο Βύρων Πολύδωρας. Από την ψηφοφορία απουσίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος δήλωσε άρρωστος, αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, ο οποίος έστειλε επιστολική ψήφο δηλώνοντας ότι θα ψήφιζε κατά.

Διαβάστηκε 4026 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 15:01

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων