Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 15:07

Ο Β. Κικίλιας διαψεύδει τα δημοσιεύματα & σκέφτεται να προσφύγει στα δικαστήρια

Ο Β. Κικίλιας διαψεύδει τα δημοσιεύματα & σκέφτεται να προσφύγει στα δικαστήρια

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter και με ανακοίνωση, ο Βασίλης Κικίλιας διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έχει στείλει έμβασμα στο εξωτερικό που δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του.

 

Εξηγεί επίσης ότι τα χρήματά του προέρχονται από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόλησή του με την πολιτική (επαγγελματικό μπάσκετ, ιατρική), ότι είναι φορολογημένα στο σύνολό τους, ότι βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες του.
Αναλυτικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

"Με έκπληξη διαβάζω δημοσιεύματα για έμβασμα μου στο εξωτερικό που δήθεν δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες μου. Τα χρήματα μου προέρχονται από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόληση μου με την πολιτική (επαγγελματικό μπάσκετ, ιατρική) είναι φορολογημένα στο σύνολο τους, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες μου.

Πορεύομαι με την τιμή και την υπόληψη μου, που κανένας δεν μπορεί και δεν δέχομαι να αμφισβητήσει. Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ ένδικα μέσα αλλά το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπο μου επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου"

Διαβάστηκε 1473 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων