Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 12:37

Παραιτούνται από Βουλευτές Δούρου & Σπηλιωτόπουλος. Ποιοί τους διαδέχονται

Παραιτούνται από Βουλευτές Δούρου & Σπηλιωτόπουλος. Ποιοί τους διαδέχονται

Και επίσημα, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, η Ρένα Δούρου γνωστοποιεί την απόφαση της να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα, λόγω της υποψηφιότητας της στην Περιφέρεια Αττικής.
«Πήρα αυτή την απόφαση γιατί θεωρώ ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα υπηρετήσω αποτελεσματικότερα την υπόθεση του προεκλογικού αγώνα για την Περιφέρεια Αττικής, την πρώτη περιφέρεια της χώρας. Πρόκειται για μια απόφαση προσωπική, με συλλογικό πρόσημο, που εγγράφεται στον συλλογικό μας αγώνα, την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση του τόπου» επισημαίνει η κ. Δούρου.

Την ίδια ώρα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωση επίσης, την πρόθεσή του να παραιτηθεί προκειμένου να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας. Συγκεκριμένα ολοκληρώνοντας την ομιλία του σε εκδήλωση για τη διεκδίκηση της δημαρχίας της πρωτεύουσας ανέφερε: «Όταν δίνεις την ψυχή σου στην Αθήνα, δεν έχεις την πολυτέλεια παρά να παραιτηθείς από το βουλευτικό αξίωμα.Παραιτούμαι από βουλευτής & δίνω όλη τη δύναμη μου για το Δήμο της Αθήνας! Για τη μάχη της Αθήνας!».

Τη θέση της κα. Δούρου καταλαμβάνει η Ελένη Αυλωνίτου και του κ. Σπηλιωτόπουλου καταλαμβάνειο Γιάννης Παπαθανασίου, ο οποίος όμως τοποθετήθηκε πρόσφατα επικεφαλής στα Ελληνικά Πετρέλαια, οπότε εάν δεν παραιτηθεί από εκεί, η αμέσως επόμενη είναι η Τάνια Ιακωβίδου.

Διαβάστηκε 1650 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 16:46

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων