Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 15:48

Αυτό είναι το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του Κουμουτσάκου

Αυτό είναι το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του Κουμουτσάκου

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, που είναι Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, παρουσίασε σήμερα το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του. Το όνομα είναι "Αττική 180" θέλοντας να δείξει πως η Αττική έχει ανάγκη να κάνει στροφή 180 μοίρες.

«180 μοίρες και η Αττική αλλάζει πρόσωπο» είναι το σύνθημα- κεντρικό μήνυμα. Κατά την παρουσίαση των βασικών Αρχών και κατευθύνσεων του συνδυασμού, σήμερα στον «Ελληνικό Κόσμο» ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε στον κεντρικό ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η περιφέρεια Αττικής στην Ευρώπη των Περιφερειών, με δυναμικό, παραγωγικό και αισιόδοξο πρόσωπο, με πολίτες που έχουν δουλειές, ασφάλεια και αξιοπρέπεια, όπως είπε, επισημαίνοντας ότι γι αυτό χρειάζεται να γίνει στροφή 180 μοιρών.
Κατά την ομιλία του, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι αποφάσισε να είναι υποψήφιος για την Αττική διότι πιστεύει στη νίκη, διότι η Αττική έχει ανάγκη να αλλάξει πρόσωπο και γιατί θέλει και μπορεί να υπηρετήσει αυτό τον ρόλο. Διότι η εμπειρία που απέκτησε ως ευρωβουλευτής βοηθά στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα, ιδεών για το μέλλον και πρόσθετων κοινοτικών πόρων προκειμένου αυτές να γίνουν πράξη.

Διαβάστηκε 1585 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 19:20

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων