Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 14:04

Εγκαινιάζει η Νόρα Μιχαλολιάκου, το κατάστημά της "ΓΕΥΣΗ, Ελλάδος Θησαυροί", στον Πειραιά!

Εγκαινιάζει η Νόρα Μιχαλολιάκου, το κατάστημά της "ΓΕΥΣΗ, Ελλάδος Θησαυροί", στον Πειραιά!

Την αγάπη της για την Ελλάδα και τους θησαυρούς της, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά η Νόρα Μιχαλολιάκου.
Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης & κόρη του πρώην Δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, δημιούργησε στην πόλη όπου ζει & αγάπα, ένα ζεστό και παραδοσιακό κατάστημα που μας δίνει την ευκαιρία να "ταξιδέψουμε" γευστικά σε όλη την Ελλάδα!
To "ΓΕΥΣΗ, Ελλάδος Θησαυροί" βρίσκεται στην οδό Δ. Γούναρη 10 στον Πειραιά και όποιος το επισκεφθεί μπορεί να βρει τα εκλεκτότερα ελληνικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας και μάλιστα με … ονοματεπώνυμο, αφού σε όλα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παραγωγού!

Βραβευμένα ελαιόλαδα από τη Λακωνία & την Κρήτη, όσπρια από τη Σαντορίνη & την Καστοριά, αλλαντικά από τη Λευκάδα & την Τήνο, θαλασσινοί μεζέδες από τη Χαλκιδική & το Μεσολόγγι, τυριά από τη Μακεδονία, μαρμελάδες από τα Κύθηρα & τη Δράμα και ό,τι αποτελεί «θησαυρό» της ελληνικής γης και θάλασσας, βρίσκει τη θέση του στα ράφια του «Γεύσης» & μας περιμένει να το αγοράσουμε, σε προσιτή τιμή, για να το απολαύσουμε!
 
Μια πρώτη γνωριμία με το κατάστημα της Νόρας Μιχαλολιάκου μπορεί να γίνει στα εγκαίνια, τα οποία θα γίνουν την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 18:00.

Διαβάστηκε 6236 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 14:09

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων