Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 11:57

Ο Δήμος Πειραιά "έκοψε" του κεφάλι του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη από τις φωτογραφίες στην Αρεόπολη!

Ο Δήμος Πειραιά "έκοψε" του κεφάλι του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη από τις φωτογραφίες στην Αρεόπολη!

Στην Αρεόπολη βρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με αφορμή τις εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου για την έναρξη της Επανάστασης του 1821.
Όπως ήταν φυσικό εστάλει στα μέσα ενημέρωσης σχετικό δελτίο τύπου.
Δεν πρόσεξαν, όμως, και στη φωτογραφία της κατάθεσης στεφάνου του Δημάρχου, που μας απέστειλαν και μπορείτε να δείτε παραπάνω, "έκοψαν" το κεφάλι του ήρωα Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη!!!
Λίγη περισσότερη προσοχή δεν θα πείραζε...

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη Μάνης για τα 194 χρόνια από την κήρυξη  της Επανάστασης του 1821.

Ο κ. Μώραλης συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου           κ. Γιώργο Δαβάκη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης                  κ. Παναγιώτη Καλογερόγιαννη, τον Πρόεδρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας           κ. Γιάννη Βοϊδονικόλα και τον Σύμβουλο του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Κυρίμη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έδωσε το παρών στην καθιερωμένη Δοξολογία και στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δήμου Πειραιά, στο Μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.

Διαβάστηκε 1747 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 12:38

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων