Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 12:30

Έκθεση για το επαγγελματικό Yachting στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στη Μαρίνα Ζέας

Έκθεση για το επαγγελματικό Yachting στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στη Μαρίνα Ζέας

Δεκάδες ναυλομεσίτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αλλά και από την Ελλάδα, αναμένεται να επισκεφθούν από σήμερα (Παρασκευή 13 Μαΐου) έως την Τρίτη (17 Μαΐου), την έκθεση για το επαγγελματικό Yachting στην Ελλάδα,"East Med Yacht Show 2016", που για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιείται στη Μαρίνα Ζέας και είναι ανοιχτή και ελεύθερη για το ευρύ κοινό.

Συνολικά, 64 σκάφη όλων των τύπων με ελληνική σημαία θα βρίσκονται από σήμερα στη Μαρίνα Ζέας, ενώ αν κάποιος επιθυμεί μαζί με άλλα άτομα να ενοικιάσει ένα τέτοιο σκάφος, οι τιμές κυμαίνονται από τις 3.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ φθάνουν ανάλογα τον τύπο του, τις 8 με 10 χιλιάδες ευρώ. Η επισκεψιμότητα των σκαφών, σύμφωνα με τους διοργανωτές, επιτρέπεται μόνο στους επαγγελματίες του κλάδου με εγγραφή και εισιτήριο εισόδου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, Αντώνης Στελλιάτος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη σημερινή έκθεση, τόνισε ότι αυτό που προσδοκά ο ίδιος και η δημοτική Αρχή είναι ο Πειραιάς να καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα για γιωτ σόου στον κόσμο προσελκύοντας εκατοντάδες τουρίστες και επισκέπτες.

Διαβάστηκε 2044 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων