Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 14:13

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημήτρη Αράπη, Υπ. Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά (βίντεο)

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Δημήτρης Αράπης, υποδέχθηκε τη δημοσιογράφο Μαρία Τσέγκα στη Γ’ δημοτική κοινότητα Πειραιά. Στη συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί μιλήσανε για:

Τη θητεία του ως κοινοτικού συμβούλου Πειραιά

Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος με το Βασ. Μιχαλολιάκο,

Τα έργα που έγιναν στο δήμο, αλλά και τους νέους στόχους

Τους νέους που επιλέγουν τη συμμετοχή και όχι την αποχή

Τα αγαπημένα μέρη στην πόλη, αλλά και όσα θα άλλαζε

 

Ο Δημήτρης Αράπης, είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ & πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ.
Γεννήθηκε στις 19-7-1984. Από τότε μέχρι σήμερα είναι κάτοικος Νέου Φαλήρου Πειραιώς και έχει καταγωγή από τη Μάνη. Αποφοίτησε το 2002 από τα εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» του Πειραιά και επέτυχε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου από την οποία αποφοίτησε το 2008. ʽΕκτοτε εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός με έδρα το Νέο Φάληρο. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 2007 υπηρετώντας στο πολεμικό ναυτικό. Μιλάει αγγλικά.

Συνδικαλιστικά η διαδρομή του ξεκίνησε από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πολιτικών μηχανικών ΕΜΠ της οποίας υπήρξε μέλος από το 2003 έως το 2008. Υπήρξε μέλος του συμβουλίου σχολής από το 2005 έως το 2007. Ήταν εκλεγμένο μέλος της κεντρικής επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ για το διάστημα 2010-2013. Το ίδιο διάστημα διετέλεσε γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέου Φαλήρου .Υπήρξε μέλος επίσης της μόνιμης επιτροπής δημόσιας διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του ΤΕΕ.

Στις εκλογές του 2010 εξελέγην κοινοτικός σύμβουλος της Γ δημοτικής κοινότητας Πειραιά. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας για τα έτη 2011,2012 με έντονη δράση στα πλαίσια της κοινότητας και ουσιαστική συμβολή στην επίλυση των προβλημάτων της . Το Νοέμβριο του 2013 εξελέγη πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων . Είναι επίσης αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του <<Ε.Α.Ν.Π. ΜΕΤΑΞΑ>>.


Facebook: Δημήτριος Αράπης - Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

Διαβάστηκε 4603 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 14:44

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων