Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 17:00

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Έρρικας Ανδριανοπούλου-Δασκαλάκη, Υπ. Δημοτικής Συμβούλου Πειραιά (βίντεο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Έρρικας Ανδριανοπούλου-Δασκαλάκη, Υπ. Δημοτικής Συμβούλου Πειραιά (βίντεο)

Ήτανε Δεκέμβριος 2010 όταν η Έρρικα Ανδριανοπούλου, κανόνισε, όπως της είχα ζητήσει, να πάρω συνέντευξη από τον παππού της Λεωνίδα Ανδριανόπουλο. Ήταν η τελευταία συνέντευξη του βενιαμίν της θρυλικής πεντάδας των αδελφών Ανδριανόπουλων, ιδρυτών & παικτών του Ολυμπιακού. Μίλησα μαζί του για την ιστορική ομάδα, τον Πειραιά & τον νεοεκλεγέντα τότε δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μιχαλολιάκο, για τον οποίο είχε πει: «Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι μορφωμένος και να ξέρει μία ξένη γλώσσα. Πρέπει να είναι «πετσωμένος». Ο νέος δήμαρχος, ο Β. Μιχαλολιάκος, είναι καλός, δυναμικός και πολύ δυνατός.»
    Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία συνέντευξη του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου, ήρθε η ώρα να πάρω την πρώτη συνέντευξη από την εγγονή του Έρρικα, καθώς είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά με το Βασίλη Μιχαλολιάκο. Μια νέα κοπέλα, με μόρφωση, επαγγελματική εμπειρία και πάνω απ’όλα διάθεση για να προσφέρει στην πόλη μας. Τον Πειραιά μας.
    Όπως είναι φυσικό, καθώς Ανδριανόπουλος & Ολυμπιακός είναι ταυτόσημα, η συζήτηση ξεκίνησε ρωτώντας την γιατί δεν είναι υποψήφια με τον Γ. Μώραλη,  τι την έκανε να αποφασίσει να συστρατευθεί με τον Β. Μιχαλολιάκο, αλλά και τι πιστεύει ότι θα την συμβούλευε ο παππούς της να κάνει.
Μας μιλάει για τη θητεία της στο τμήμα δημοσίων και διεθνών σχέσεων στο δήμο Πειραιά, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κανθάρου, την Πειραϊκή Αμφικτυονία και τη συμμετοχή της πόλης στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στη Μασσαλία, δραστηριότητες όλες που επιμελήθηκε προσωπικά.
Και μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις της από τον Πειραιά του χθες και το όραμά της για τον Πειραιά του αύριο.

Facebook: Ανδριανοπούλου Δασκαλάκη Ελευθερία-Έρρικα 
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  

Διαβάστηκε 4927 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 17:19

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων