Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 11:13

Κρήτη: Αγώνας σήμερα της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας του 2004 με βετεράνους της Ίντερ!

Κρήτη: Αγώνας σήμερα της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας του 2004 με βετεράνους της Ίντερ!

Την ευκαιρία να αποθεώσουν και παράλληλα να απολαύσουν την «χρυσή» Εθνική Ομάδα του 2004 θα έχουν απόψε οι φίλαθλοι της Κρήτης. Το νησί και ιδιαίτερα το Ηράκλειο ζουν εδώ και μερικές ημέρες στους ρυθμούς του μεγάλου φιλικού αγώνα που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο το βράδυ της Τετάρτης (7/06, 20:30), ανάμεσα στη «γαλανόλευκη» που πριν από 13 χρόνια στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Πορτογαλία και στους βετεράνους της Ίντερ, που το 2010 «έγραψαν ιστορία», με την κατάκτηση του τρεμπλ (πρωτάθλημα, κύπελλο Ιταλίας και Champions League).

Η Εθνική του 2004 θα παραταχθεί με όλα τα «αστέρια» της, όπως οι Ζαγοράκης, Δέλλας, Καραγκούνης, Χαριστέας, Νικοπολίδης, Νικολαΐδης και φυσικά τον «αρχιτέκτονα» της ιστορικής επιτυχίας, Ότο Ρεχάγκελ. Από τους «νερατζούρι» ξεχωρίζει η παρουσία των Ζανέτι, Ματεράτσι, Σάμουελ,  Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο κ.α.

Ο αγώνας γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική: ένα ευρώ για τα παιδιά και πέντε για τους ενήλικες.

Χθες οι πρωταγωνιστές του θριάμβου έχοντας στα χέρια τους το βαρύτιμο τρόπαιο βρέθηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης και τιμήθηκαν από τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη. Ο τελευταίος καλωσόρισε τον Ότο Ρεχάγκελ και τους διεθνείς, τους οποίους ευχαρίστησε για τις μεγάλες στιγμές που έζησε η Ελλάδα το καλοκαίρι του 2004.

Παράλληλα τους αποκάλεσε «πρεσβευτές του νησιού και της χώρας» καθώς και «πρότυπο για την νεολαία», ενώ προέτρεψε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν περισσότερο με τον αθλητισμό.

Διαβάστηκε 2308 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων