Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 09:35

Απονομή πιστοποιητικού στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης ως Κέντρο Συλλογής Ομφαλιοπλακουντικού Αίματος

Απονομή πιστοποιητικού στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης ως Κέντρο Συλλογής Ομφαλιοπλακουντικού Αίματος

Συλλογή βλαστοκυτάρρων μοσχευμάτων ομφαλιοπλακουντικού αίματος , σύμφωνα με τα πρότυπα της Δημόσιας Τράπεζας Βλαστοκυττάρων και τα διεθνή πρότυπα θα διενεργεί η  Μαιευτική Κλινική  της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση απονομής  πιστοποιητικού στην  Βιοκλινική Θεσσαλονίκης ως Κέντρο Συλλογής Ομφαλιοπλακουντικού Αίματος   για τη Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου FACT-Netcord, έλαβε χώρα  στην Αιματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των εκπροσώπων του Ομίλου Βιοιατρική στην Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου  πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους, καθώς και παρουσίαση της διεθνώς αναγνωρισμένης συνεισφοράς του στην αντιμετώπιση των ασθενών με βαριά αιματολογικά και αυτοάνοσα νοσήματα.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του συμφωνητικού  έναρξης συνεργασίας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης  Αθανάσιο  Αμπατζόγλου  και από τον Διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του «Παπανικολάου» Αχιλλέα  Αναγνωστόπουλο .

Στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης λειτουργεί  Μαιευτικό Τμήμα πλήρως επανδρωμένο με μαιευτήρες ? γυναικολόγους, νεογνολόγους, αλλά και γιατρούς όλων των  ειδικοτήτων για κάθε έκτακτη ανάγκη και  άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Διαθέτει  γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (καρδιολόγοι, χειρουργοί, παθολόγοι, αιματολόγοι) που είναι σε ετοιμότητα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και των πιο σύνθετων απρόβλεπτων καταστάσεων της επιτόκου.

Επίσης διαθέτει υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό για την παρακολούθηση του εμβρύου και της επιτόκου. Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με 6 κλίνες στο 2ο όροφο η οποία έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει μαιευτικά περιστατικά.Δωμάτια όλων των τύπων, με ξενοδοχειακές ανέσεις.

Διαβάστηκε 1637 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων