Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 18:21

Μείωση αποδοχών στα στελέχη και διοικητική αναδιάρθρωση αποφάσισε η νέα διοίκηση του ομίλου ΕΛΠΕ

Τη μείωση των αποδοχών για τα στελέχη, αποφάσισε στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του εισηγμένου στο Χρηματιστήριο Αθηνών ομίλου, Ελληνικά Πετρέλαια.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο της μισθολογικής πολιτικής η οποία θα επανεξετασθεί με βάση έρευνα που διεξάγεται από εξωτερικό συνεργάτη.
Αναλυτικά, οι σταθερές ετήσιες αμοιβές για τον Εκτελεστικό Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μειώνονται κατά 10% και οι μεταβλητές αμοιβές τους κατά 40%. Επίσης οι νέοι Γενικοί και Ανώτεροι Διευθυντές θα λαμβάνουν ετήσιες σταθερές αμοιβές μειωμένες κατά 15% από τους αντίστοιχους μέσους όρους που ισχύουν σήμερα.

Ταυτόχρονα, ο όμιλος προχωράει και σε δραστική διοικητική αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή (15/10/15) συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε η αναβάθμιση σε γενικές διευθύνσεις των διευθύνσεων: Εσωτερικού Ελέγχου, Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων και οι Υπηρεσίες Εμπορίας, καθώς και η αναδιοργάνωση των διευθύνσεων: Ασφάλειας, Υγιεινής και Περιβάλλοντος των Διυλιστηρίων, Προμηθειών, Πληροφορικής και Συστημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, τοποθετούνται 3 νέοι Γενικοί Διευθυντές, 8 Ανώτεροι Διευθυντές και 8 Διευθυντές, όλοι προερχόμενοι από το έμπειρο και δοκιμασμένο στελεχιακό δυναμικό του ομίλου.

Διαβάστηκε 1043 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων