Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 15:15

Βρέθηκε το κρησφύγετο του Ν. Μαζιώτη στο Μαρούσι

Βρέθηκε το κρησφύγετο του Ν. Μαζιώτη στο Μαρούσι

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη, το οποίο βρέθηκε σήμερα και είναι ένα διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης- Αμαρουσίου, κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού.
Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έμενε ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της. Η Πόλα Ρούπα και το ανήλικο παιδί τους δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Αντιτρομοκρατικής.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γκαράζ, όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.

Ένταλμα για τον Μαζιώτη - Έκδοση και δεύτερου εντάλματος για πιθανό συνεργό του
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Νίκου Μαζιώτη, εξέδωσαν οι δικαστικές Αρχές με βάση τις νέες κατηγορίες που απαγγέλθηκαν χθες σε βάρος του καταδικασμένου για τρομοκρατία κρατούμενου στον Ευαγγελισμό.

Παράλληλα, εκδόθηκε και δεύτερο ένταλμα σύλληψης σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου που βάσει των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στη Δικαιοσύνη, από την Αστυνομία, θεωρείται συνεργός του μέχρι προχθές φυγόποινου Νίκου Μαζιώτη σε ληστείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σε βάρος του Μαζιώτη εκδόθηκε για τυπικούς λόγους, αφού από τη στιγμή της σύλληψης θεωρείται ότι αρχίζει ο χρόνος έκτισης της ποινής των 50 ετών -εκτιτέα τα 25- που του έχουν επιβληθεί για τη συμμετοχή του στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας".

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, σε βάρος του Νίκου Μαζιώτη αλλά και των συνεργών του -γνωστών και αγνώστων στις δικαστικές αρχές -ασκήθηκε ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα και σωρεία πλημμελημάτων.

 

 

 

Διαβάστηκε 1347 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων