Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 06:18

Ηλεκτρονικό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες, σε δύο χρόνια

Ηλεκτρονικό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες, σε δύο χρόνια

Σε δύο χρόνια θα εφαρμοστεί πλήρως το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, το οποίο θα αντικαταστήσει το χάρτινο εισιτήριο.

Η σύμβαση του έργου «Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς» υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Ομίλου ΟΑΣΑ και της κοινοπραξίας «LG- ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή» παρουσία του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου. Το έργο θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), διάρκειας 12 ετών, με τις πληρωμές να πραγματοποιούνται βάσει της διαθεσιμότητας του συστήματος και της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Με την ολοκλήρωση της σύμβασης, το σύστημα παραμένει στην κυριότητα των Συγκοινωνιών Αθηνών.

«Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα δώσει πολλές δυνατότητες στους επιβάτες, θα συμβάλει καθοριστικά στη μείωση της εισιτηριοδιαφυγής, θα προσφέρει καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες και θα προσθέσει ένα σύγχρονο σύστημα στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας» επισήμανε, σε δηλώσεις του, κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Παπαδόπουλος.

Διαβάστηκε 954 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων