Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 18:56

Σ. Βούλτεψη: Όποιος δεν τους αρέσει, χρηματίζεται

Σ. Βούλτεψη: Όποιος δεν τους αρέσει, χρηματίζεται

«Ο κ. Σκουρλέτης, μαζί με τον κ. Καμμένο, λένε ότι όποιος δεν τους αρέσει, χρηματίζεται. Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν κάθε βουλευτή που επιθυμεί την ομαλότητα της χώρας και θέλει να ψηφίσει για να υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός των 180 για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και απειλούν με "αποκεφαλισμούς". Πρόκειται για τζιχαντισμό», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αναφερόμενη στις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Στ. Ξουλίδου.

Τόνισε πως «δεν χρηματίζεται αυτός που ακολουθεί την ομαλότητα και τα συνταγματικώς προβλεπόμενα. Για να χρηματιστεί πρέπει να κάνει κάτι, κόντρα στα συνταγματικώς προβλεπόμενα».

Και πρόσθεσε:

«Κι έχουν βρει τώρα καινούργιο κόλπο, μιλούν για χρηματισμό στο Facebook, εκεί που εκατομμύρια, δισεκατομμύρια άνθρωποι κυκλοφορούν και λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης. Έγινε μια ολόκληρη έρευνα από τον εισαγγελέα, όπου παρήλασαν όλοι, οι οποίοι, όσο ήσαν στον εισαγγελέα, δεν ήξεραν τίποτα. Κι έλεγαν "δεν είδα, δεν ξέρω, ένα δημοσίευμα είδα". Ο κ. Καμμένος μετά τον εισαγγελέα είπε ότι "αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη θα τους είχαμε καταγγείλει". Μ' αυτά που λένε σήμερα, εκ των υστέρων, υποτίθεται ότι τους είχαν από τότε πιάσει με τη "γίδα στην πλάτη"».

Διαβάστηκε 1326 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων