Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 13:48

Α.Τσίπρας: «Εκλογές τώρα, πριν τα νέα σκληρά μέτρα και τις συμφωνίες»

Α.Τσίπρας: «Εκλογές τώρα, πριν τα νέα σκληρά μέτρα και τις συμφωνίες»

«Εκλογές τώρα, πριν τα νέα σκληρά μέτρα και τις συμφωνίες» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία. Όπως είπε οι εκλογές είναι απαραίτητες προκειμένου  να εναρμονιστεί η Βουλή με τη λαϊκή θέληση και να εκλεγεί πρόεδρος που θα εκφράζει τη λαϊκή πλειοψηφία και την εθνική ομοψυχία»

«Η τρόικα δεν ήρθε για να εξασφαλίσει ότι θα πάρουν πίσω οι δανειστές τα λεφτά τους, όπως θέλουν να πιστέψουμε. Η τρόικα ήρθε για να εξασφαλίσει ότι η δήθεν έκτακτη βαρβαρότητα θα παγιωθεί ως μόνιμο καθεστώς. Στόχος τους δεν είναι τα δανεικά. Στόχος τους είναι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, ο δημόσιος πλούτος» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Στόχος τους είναι η ίδια η χώρα. Τη χώρα θέλουν να μετατρέψουν σε αποικία χρέους, με διαλυμένη κοινωνία, διαλυμένες αντιστάσεις, διαλυμένη θέληση, διαλυμένες σχέσεις. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, που πρέπει να δούμε κατάφατσα» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και υποστήριξε ότι «μας προετοιμάζουν για παράταση του μνημονίου, από το οποίο μέχρι χθες θα φεύγαμε, που προοιωνίζεται παράταση της κοινωνικής δυστυχίας. Και μας προετοιμάζουν επίσης για νέα μνημόνια, ό, τι όνομα κι αν έχουν αυτά στο μέλλον».

Διαβάστηκε 1228 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων