Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 14:43

Συνάντηση Παυλόπουλου με αντιπροσωπεία της Δημόσιας Διαβούλευσης για την Κλιματική Αλλαγή

Αντιπροσωπεία επίδοσης αποτελεσμάτων της Δημόσιας Διαβούλευσης για την Κλιματική Αλλαγή, δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αποτελούμενη από τους ακαδημαϊκό Χρήστο Ζερεφό, πρόεδρο Μαριολοπουλείου-Καναγκινείου Ιδρύματος Επιστημών Περιβάλλοντος, την καθηγήτρια Πολυξένη Νικολοπούλου-Σταμάτη, επιστημονική υπεύθυνη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση Περιβαλλοντικών Θεμάτων με Επιπτώσεις την Υγεία» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επικεφαλής της οργάνωσης της διαβούλευσης στην Ελλάδα, και τη Θεοδώρα Αντωνακάκη, επικεφαλής της Επιτροπής Μελέτης Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος ενημέρωθηκε για την προσπάθεια που κάνει η γαλλική κυβέρνηση για να γίνει μια παγκόσμια, επιτέλους, υπογραφή στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στην οποία συμμετέχει και η χώρα μας. «Οι δράσεις που κάναμε, οι οποίες όπως μας έχετε πει, υπό την αιγίδα σας, έχουν ανθίσει και θα χρησιμοποιηθούν και στο Παρίσι, στις σπουδαίες αποφάσεις που θα παρθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο» ανέφερε ο κ. Ζερεφός απευθυνόμενος στον κ. Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία, όχι μόνο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημόσιας διαβούλευσης, αλλά για την όλη πρωτοβουλία της δημόσιας διαβούλευσης που έφεραν σε πέρας.

Διαβάστηκε 963 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων