Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 15:18

Παρουσιάστηκε το «Go! Piraeus». Ο τουριστικός οδηγός για IOS συσκευές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 η Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, για την παρουσίαση της εφαρμογής «Go! Piraeus», στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χ. Πάλλης και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ν. Μαυρίκος.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Γ. Ζησιμάτος  αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της εφαρμογής, που αφορά έναν τουριστικό, ταξιδιωτικό και επαγγελματικό οδηγό του Πειραιά, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, που απευθύνεται στους επισκέπτες κρουαζιέρας καθώς και σε όλους τους επισκέπτες της πόλης, κατόχους κινητών συσκευών IOS (iPod touch, iPhone, iPad) και Android και παρέχει δωρεάν πληροφορίες για την πόλη, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες κ.λπ. Είπε χαρακτηριστικά, ότι η εφαρμογή προσφέρει σύγχρονη και άμεση ενημέρωση και «αγκαλιάζει» τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου -όπως το τουριστικό τρένο και τον Τουριστικό Οδηγό του Πειραιά- προς την κατεύθυνση ανάδειξης και προβολής των πλεονεκτημάτων του Πειραιά και της αγοράς του.
Ο κ. Χ. Πάλλης  συνεχάρη  τον Εμπορικό Σύλλογο και αναφέρθηκε  στην αλληλένδετη σχέση που υπάρχει μεταξύ του τουριστικού προϊόντος και της αγοράς του Πειραιά, την υποχρέωση εκμετάλλευσης της δυνατότητας που προσφέρει η κρουαζιέρα και στην αναγκαιότητα συνεργασίας ΕΟΤ και όλων των φορέων του Πειραιά, για την στήριξη και προβολή της πόλης και της αγοράς. Τόνισε δε την πρόθεση στήριξης του ΕΟΤ στις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου προς αυτή την κατεύθυνση.
Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της εφαρμογής από εκπρόσωπο της Εταιρείας «Πλούταρχος Χίου & Συνεργάτες».  

Διαβάστηκε 3697 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων