Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 21:47

77 προσλήψεις καθηγητών για μετεκπαίδευση στον τουρισμό

77 προσλήψεις καθηγητών για μετεκπαίδευση στον τουρισμό

Στην κάλυψη 77 θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού προχωρά το υπουργείο Τουρισμού για τη στελέχωση των Τμημάτων Μετεκπαίδευσής του κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2014-2015, στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση-Μετεκπαίδευση εργαζομένων και εποχιακά ανέργων εμπειροτεχνών στον τουριστικό τομέα με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών».
Το προσωπικό θα τοποθετηθεί στα ακόλουθα Τμήματα Μετεκπαίδευσης:
• Αθήνα, 20 θέσεις, Θεσσαλονίκη, 29, Ηράκλειο, 21, και Ρόδος, επτά θέσεις.
Τα γνωστικά αντικείμενα που θα καλυφθούν είναι δέκα, ενώ αυτά που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι τα εξής:
Το προσωπικό θα τοποθετηθεί στα Τμήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο, όπου θα κληθούν 475 εργαζόμενοι ή πρόσκαιρα άνεργοι εμπειροτέχνες να εκπαιδευθούν
• Αγγλική γλώσσα, έντεκα θέσεις,
• Γαλλική γλώσσα, οκτώ θέσεις, και
• Τουριστική Γεωγραφία, οκτώ θέσεις.
• Υγιεινή και Ασφάλεια Εργαζομένων, 18.
• Εργασιακές και Ανθρώπινες Σχέσεις, 13.
Επίσης, θα προσληφθούν από πέντε Καθηγητές Εστιατοριακής Τεχνικής και Μαγειρικής και από τρεις Ξενοδοχειακής Τεχνικής, Οροφοκομίας και Ζαχαροπλαστικής.
Στα Τμήματα θα κληθούν να μετεκπαιδευθούν 475 εργαζόμενοι ή πρόσκαιρα άνεργοι εμπειροτέχνες, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν, μεταξύ άλλων, εμπειρία σε κάποια από τις ειδικότητες θυρωρών, γκρουμ, αποθηκάριων, μπουφετζήδων, τηλεφωνητών, ζαχαροπλαστών ή ψηστών, να έχουν ηλικία έως 55 ετών και να έχουν τουλάχιστον αποδεδειγμένη τριετή προϋπηρεσία στο επάγγελμά τους.
Πληροφορίες παρέχονται στα Τμήματα Μετεκπαίδευσης Αθήνας στα τηλέφωνα 210 3736017 και 210 3736108 και στα ΕΠΑΣ-ΙΕΚ Μακεδονίας, Ηρακλείου Κρήτης και Ρόδου.
• Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στις Τουριστικές Υπηρεσίες οργανώνει το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Πληροφορίες για την περιγραφή του προγράμματος, τις προθεσμίες και τις εγγραφές θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος: ems.unipi.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στέλνοντας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας του προγράμματος.
• Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, bar cafe, εστιάτορες και κρεοπώλες θα προσφέρει ο Δήμος Σιθωνίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους στο fax: 23750 22553 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 1777 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων